zaterdag 30 juli 2016

Hele jaar genieten van de humidor


Alles uit de humidor halen wat eruit zit. Wat ons betreft roken wij het gehele jaar door buiten sigaren. De zomers worden langer: niet enkel en alleeen door het veranderen van het klimaat, maar ook om dat er steeds meer mogelijk is. We zien heuse beachbars ontstaan voorzien van heaters en gemakkelijk te openen zijkanten zodat daar gerookt mag worden. Verder veel nieuwigheden op het gebied van terrasverwarmng, bijgebouwen, tuinmeubelen en verlichting. Zelfs in de koelere en mindere warme maanden verplaatst het leven zich steeds meer naar buiten. Voor ons als sigarenrokers zeer handig natuurlijk.

Vanaf het vroege voorjaar tot in de late herfst kunnen we steeds meer genieten van mooie sigaren. We kunnen dit doen in serres, buitenkamers, noem maar op. Wij grijpen altijd met veel plezier de uitnodigingen aan van onze leveranciers op de verschillende lounges te beoordelen waar het nog steeds mogelijk is te genieten van goede keukens en gerechten, dranken samen met anderen.

Lekker weer is en blijft natuurlijk belangrijk. Ook of het droog is of niet. Maar het is vooral de avondtemperatuur welke belangrijk is voor ontspannen avonden. De humidor is altijd goed gevuld met sigaren voor de juist momenten met vrienden. Maar ook voor momenten om alleen te genieten van de zalige seizoenen die ons land kent. Heerlijk relaxen in een gemakkelijke stoel met een goed boek op schoot, een glas koud drinken bij de hand of soms zelfs een warme koffie of thee.

Humidor kabinet op maat


Samen met veel verschillende partners hebben onze specialisten in het verleden interieurs op maat gemaakt. In combinatie met buitenkamers en serres leverden wij de apparatuur en de humidor voorzien van juiste beluchtingstechnieken. De totaalconcepten waarbij de eigenaren een humidor wensten werden gerealiseerd dankzij grote budgetten zodat het totale plaatje zeer luxueus genoemd kan worden. De samenwerkingen die wij aangaan gebeurd enkel met hoogwaardige en betrouwbre partners die hun rol al bewezen hebben. Het draait natuurlijk altijd om kwaliteit, service en heel belangrijk de beleving van het gehele proces. Het moment dat klanten de humidor openen en verrast worden door de door ons meteen geleverde sigaren is niet te overtreffen. De klanten kijken dan met plezier terug naar het gehele proces en genieten van het geheel samen met hun partner en vrienden. Het geheel mag dan ook gezien worden. Winter of geen winter, de heaters bij dit soort projecten zorgen ervoor dat het gehele jaar ‘s avonds warm genoeg is om te genieten van een goede sigaar.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten